2021 / 2022

A mužstvo i dorost odehrály generálky. B mužstvo první přípravu. Starší žáci mají za sebou první dva mistrovské zápasy jara. Všechny zápasy byly vítězné!

Máme za sebou další přípravná utkání A mužstva a dorostu. Obě vítězná.

Přípravná utkání A mužstva i dorostu vyzněla pro naše týmy jednoznačně.

Jarní příprava běží od půlky ledna a již máme za sebou první přípravný zápas.

Dohráno. Poslední podzimní zápas mají za sebou i starší žáci. Po těsné prohře přezimují na 10. místě tabulky.

Konec podzimní sezóny je tu. A je potřeba zdůraznit, že to byl podzim úspěšný!
A mužstvo zakončilo výhrou a je druhé ve III. třídě A. Béčko přišlo o body v závěru utkání. Páté místo není ostudou. Dorost uspěl v derby a přezimuje na 1. místě I. A třídy. Starší žáci nestačili na Mladou Boleslav. Chybí jim ještě jeden zápas....

Hrála pouze mládež. A výborně. Dorost se po přímém souboji o první místo stal lídrem soutěže. Starší žáci těsně zvítězili. Starší přípravka dvakrát vítězně a jednou s těsnou prohrou. Mladší přípravka dvakrát plně bodovala.

Áčko v přímém souboji o první místo neuspělo. Béčko tentokrát bodovalo. Dorost neinkasoval a přesvědčivě zvítězil. Starší žáci díky absencím ke svému zápasu neodjeli. Obě přípravky pauzírovaly.

Áčko porazilo jednoho z pronásledovatelů na jeho hřišti. Béčko v Kořenicích nebodovalo. Dorost ve vyrovnaném šlágru kola těsně zvítězil. Starší žáci odpočívali. Mladší žáci již užívají zimní pauzu. Starší přípravka také pauzírovala. Mladší přípravka těsně, ale přece.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky