2021 / 2022

Áčko napravilo dojem z minulého týdne. Béčko v nedělní přestřelce udolalo Hradištko. Dorost pokračuje na vítězné vlně. Starší žáci podlehli Bakovu. Mladší žáci po dvou výhrách ukončují podzim na druhém místě. Starší přípravka potrápila Kolín. Mladší přípravka měla volno.

Šok! A mužstvo prohrálo. Béčko mělo volný los. Dorost opět vítězně a drží se mezi prvními třemi celky tabulky. Starší žáci nestačili na Sadskou. Starší žáci ve dvou zápasech v jednom týdnu se střídavými úspěchy. Mladší žáci po další výhře stoupají tabulkou. Starší přípravka nestačila na Brod. Naopak mladší byla dvakrát úspěšná.

A mužstvo muselo obracet zápas. Béčko nezvládlo závěrečné minuty. Dorost na půdě posledního mužstva soutěže bodoval. Starší žáci ve dvou zápasech v jednom týdnu se střídavými úspěchy. Mladší žáci nadělovali. Starší přípravka odpočívala. Mladší přípravka jednoznačně zvítězila.

A mužstvo v čele soutěže. Béčko má svůj zápas odložený. Dorost v soutěži odpočíval, ale reálně odehrál přípravný zápas v Kostelci nad Labem. Další body pro starší žáky. Mladší pauzírovali. Starší přípravka vítězně, mladší bohužel s prohrou.

A mužstvo stále bez ztráty bodu. Béčko potvrdilo vítězství z minulého zápasu. Dorost těsně, ale přeci vyhrál v Městci Králové. Starší i mladší žáci si zastříleli. Těsná výhra starší přípravky. Do bojů vstoupila i mladší přípravka.

Mužstva A i B týmu soupeřům pořádně nadělila. Dorost pouze remízoval. Starší žáci na soupeře nestačili, mladší však těsně tři body získali. Starší přípravka vstoupila do mistrovských bojů remízou.

Jednoznačné vítězství A mužstva v derby. B mužstvo vstoupilo do sezony těsnou prohrou. Dorost i Starší žáci stoupají tabulkou. Mladší žáci vstoupili do ostré sezony prohrou.

Celkem úspěšný týden pro osecký fotbal. Třikrát vítězství, jedenkrát remíza a pouze jedna prohra.
V areálu zprovozněno workoutové hřiště.

Nová ostrá sezona začala. Vstoupila do ní mužstva A - týmu, dorostu a starších žáků. Úspěšnost střídavá.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky