2021 / 2022

A mužstvo navázalo na výborný výkon z minulého týdne. B mužstvo prohrálo, ale ostudu na půdě vedoucího celku neudělalo. Dorostenci tentokrát s přehledem. Starší žáci přišli o body až v samotném závěru. Mladší žáci v úterý i ve čtvrtek na 100%. Starší přípravka opět vítězně. Mladší přípravka rozdrtila Radim.

A mužstvo předvedlo nejlepší výkon sezony. B mužstvo na zkušenějšího soupeře nestačilo. Dorostenci museli otáčet výsledek. Starší žáci odehráli dva zápasy v jednom týdnu a celkem úspěšně. Mladší žáci po předešlém náročném týdnu odpočívali. Starší přípravka zvládla dva zápasy v týdnu na jedničku. I mladší přípravka vyšla z obou zápasů v týdnu s...

A mužstvo body ze Sendražic nedovezlo. Po měsíci plnohodnotné vítězství B mužstva. Zápas prvního s posledním v dorostenecké I.A třídě měl jednoznačného vítěze. V přestřelce starších žáků byli nakonec šťastnější naši. Mladší žáci zvládli tři zápasy v jednom týdnu a mají z nich 9 bodů. Starší přípravka těsně prohrála v Týnci. Mladší přípravka přes...

Další vysoké vítězství našeho A mužstva. B mužstvo tentokrát v penaltovém rozstřelu neuspělo. Dorostenci odpočívali. Starší žáci zaváleli ve Voticích. Mladší žáci opět pauzírovali. Starší i mladší přípravka si dala pauzu.

Áčko veze body ze štítarského dolíčku. B mužstvo má po penaltovém rozstřelu 2 body. Ostře sledovaný zápas dorostenci s přehledem zvládli. Těsně, ale přece. Starší žáci porazili Mladou Boleslav. Mladší žáci měli volno. Starší přípravka porazila pečeckou rezervu. Mladší přípravka nestačila na Spartu Kolín.

A mužstvo rozdrtilo Konárovice. Slušně rozjetý zápas si nakonec nechalo B mužstvo vzít. Dorost v posledních dvaceti minutách zápasu obrátil skoro ztracený zápas a nadále kraluje své soutěži. Starší žáci nestačili na soupeře s popředí tabulky. Mladší žáci těsně vyhráli v Červených Pečkách. Starší přípravka nestačila na kolínskou rezervu. Mladší...

A mužstvu horká veltrubská půda neseděla. B mužstvo má první jarní body. Dorost narazil na solidně připraveného soupeře. I tak vyhrál. Starší žáci díky volnému losu odpočívali. Mladší žáci se dostali do čela okresního přeboru. Starší přípravka porazila Český Brod. Mladší naopak nestačila na Zásmuky.

A mužstvo na jaře poprvé plně bodovalo. B mužstvu oficiální vstup do jara nevyšel. Dorost opět s přehledem. Starší žáci znovu ne svého soupeře nestačili. Mladší žáci mají další tři body. Stejně přípravka se o body se soupeřem podělila.

A mužstvo přišlo o další bod, vyhrálo až na penalty. B mužstvo v generálce propadlo. Dorost deklasoval letitého rivala. Starší žáci přišli o body v závěru utkání. Mladší žáci vstoupili do jara vítězně. Stejně tak starší přípravka.

A mužstvo nezvládlo vstup do jarní sezóny. Dorost naopak drží laťku vysoko a zároveň první příčku. Starší žáci po dvou vítězstvích na třetího soupeře nestačili. Mladší družstva na své zápasy stále čekají.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky